Előzetes: Rams-Vikings | NFL, 11. játékhét

ramvikr11Meg lesz-e sorozatban a hatodik sikerünk is vagy a Los Angeles Rams megálljt parancsol a Vikings csapatának? Mindenkit ez a kérdés foglalkoztat minnesota-i részről, ugyanis a szezon eddigi legnehezebb meccse vár ma a srácokra.

Hazai pályán fogadjuk az idén megtáltosodó Rams együttesét, akik ugyanúgy 7-2 -es mérleggel állnak a szezon ezen szakaszában, mint mi. Ez ott is ugyanolyan meglepetés, mint nálunk, de bíznak benne, hogy végre történik valami. A mai mindkét csapat részéről nagyon fontos mérkőzés, mert bár a csoportjukat magabiztosan vezetik egy vereséggel máris oda a meccselőny. Ezt azonban mindkét fél szeretné elkerülni és harcolni a rájátszásért, ahol egyik csapat sem volt olyan gyakori vendég mostanában.

Hazai oldalról Remmers és Sendejo már biztosan hiányozni fog, de könnyen meglehet, hogy Griffen és Robison sem szerepelhet majd, így a védelmünkből 3 nagyon fontos játékos nem tud játszani. Szerencsére Ben Gedeon és Danielle Hunter remek helyettesei a kezdőknek, így nem feltétlenül kell máris pánikolni. Sendejo helyett még nem tudni ki fog kezdeni, de valószínű Anthony Harris kapja meg ezt a feladatot. 

Kezdő irányítónk ma is Keenum lesz, akit biztosítottak róla, hogy a csapat vezetője legyen. Most volt csapata ellen mutathatja meg, hiba volt, kor megszabadultak tőle. A Diggs-Thielen elkapópáros bevetésre készen, ki lehet tömni őket labdával. Thielen-nek egyébként már csak 209 yard kell az 1000 elkapott yardhoz, 2009 óta ő lenne az első Vikings elkapó, akinek ez sikerült. Ha ma nem is, a szezonból hátralévő 7 meccsen csak összejön.

Ami esetleg aggodalomra adhat okot, hogy mi nem igazán szeretünk sok pontot szerezni, pedig ha valamikor, akkor most bizony kelleni fog, ugyanis a Rams termeli a legtöbb pontot egy meccsen, emellett keveset kap. A mérkőzés magyar idő szerint ma 19 órakor kezdődik, a Sport2 élőben közvetíti.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.