Előzetes: Vikings-Lions | NFL, 12. játékhét

viklior12Alig fél óra és kezdetét veszi a 12. játékhét az idei szezonban, ráadásul olyan szerencsénk van, hogy ország világ néz majd minket. A Vikings ugyanis a Lions-al csap össze ezen a héten, ami a rájátszás szempontjából számunkra nagyon is fontos mérkőzés.

Múlthéten a kezdeti beragadás után végül simán vertük a liga elsőnek túl korán kikiáltott Rams együttesét és ezzel sorozatban hatodik meccsünket húztuk be. Nem kívánunk megállni, ma a Lions ellen először is revansot kívánunk venni a 4. héten elszenvedett vereség miatt, de a győzelem a playoffba való jutás és az ott megszerzett hely miatt is fontos. Ma szerencsére Mike Remmers-en kívül nincs komoly hiányzónk (őt Rashod Hill helyettesíti), így teljes létszámmal mehetünk neki az ellenfélnek.

Ma nagy feladat vára védelemre, akiknek limitálni kell Stafford-ot, hogy ne tudjon érvényesülni. Többen kiemelték, hogy ezt blitz-ek sorával kellene valahogy kivitelezni. A támadóknak pedig hozni kell azt, amit eddig nyújtottak, de szerintem mindenki elfogadná, ha tucatjával jönnének a Vikings pontok, amihez viszont az átlagnál kicsit jobban kell teljesítenie az offense-nek. Ma is Keenum a kezdő QB, ez annyira nem is volt kérdés. Diggs és Thielen pedig ma is termelhetik a yardokat. Apropó Thielen, ha ma elkap legalább 84 yardot, akkor nyolc hosszú év után ismét lesz 1000+ yardos elkapónk.

A meccs hamarosan kezdődik a Ford Field-en, a találkozót a Sport2 élőben közvetíti.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.