Előzetes: Vikings-Falcons | NFL, 13. játékhét

vikfalr13Hamarosan nagyon nehéz mérkőzés vár csapatunkra, idegenben az Atlanta Falcons ellen kell bizonyítanunk érdemesek vagyunk a pozíciónkra.

Ismét idegenben szereplünk a 7 győzelemmel és 4 vereséggel álló Falcons vendégeként egy olyan meccsen, aminek a végkimenetelére egyelőre nincsen biztos tipp. Persze minden fél a maga csapatát szeretné győztesként kihozni, de minden a pályán fog eldőlni. Előzetesen a hazaiakat hozzák ki többen győztesnek egy nagyon szoros meccsen, de azért a liláknak is lesz beleszólása. Mindkét oldalon van egy-egy kiváló elkapó, akik emberfelettit teljesítenek hétről-hétre. Thielen a Falcons, míg Jones a Vikings védelmének életét keserítheti yardok tucatjaival. Jones miatt most lesz csak igazán szükség Rhodes kemény játékára és arra, hogy teljesen leradírozza az Atlanta elkapóját a pályáról. A támadóink közül Remmers kivételével – aki továbbra is sérüléssel bajlódik – mindenki bevethető, szükség is lesz rájuk. Remek futás-passzolás variációkkal (ez csak Shurmur-on múlik) törhetünk előre. 

Az nem feltétlenül mellettünk szól, hogy három meccsnyi előnyünk van és amúgy is hajlamosak vagyunk a bekényelmeskedésre a találkozókon, ezért is nem tudunk nagy arányú győzelmeket aratni, még akkor sem, ha sokkal vezetünk. Ez ma nem lesz megengedhető, mint ahogyan a hibák sem, így mindenkinek 100%-ot kell nyújtania.

A meccs ma este magyar idő szerint 19 órakor kezdődik, a SportTV élőben közvetíti.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.