Előzetes: Vikings-Panthers | NFL, 14. játékhét

vikpanr14.pngPár perc és csapatunk megkezdi a küzdelmet a Carolina Panthers ellen, az NFL 14. játékhetén. A célunk egyértelműen a győzelem, ami ma már azt jelentené, hogy a Vikings 2015 után ismételten megnyeri a csoportját és ott lesz a rájátszásban.

Ehhez feltétlenül nyerni kell a Carolina otthonában, ami nem lesz egyszerű. Egyelőre a hó nem esik és talán nem is várható (felhőtlen az ég), de a játékosoknak biztos nem lesz melegük, ugyanis jelenleg 5 fok van és a meccsen sem lesz jobb idő. A pályáról a jeget és a kis havat a karbantartók már letakarították, kezdjünk.

Sorozatban 9. győzelmünkre készülünk, de nem lesz egyszerű, tekintve, hogy a center poszton egy sérülés miatt csere történt. Elflein helyett, aki eddig kiválóan játszott, most Nick Easton fog kezdeni. Mike Remmers-t már nem is említjük, továbbra is inaktív.

Az elkapópárosunk és a futóink a helyükön csakúgy, mint Case Keenum, akitől ma is sokat remélünk. Azonban legalább akkora szükségünk van az elit védelmünkre, akik reményeink szerint hamar megtörik majd Cam Newton lelkesedését és párszor beledöngölik a földbe.

Ne is húzzuk tovább a szót, SKOL VIKINGS!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.