Előzetes: Bengals-Vikings | 15. játékhét

cinvikr15Alig több, mint 10 perc és kezdetét veszi a 15. játékhét a Vikings számára is, ahol az ellenfél végre a Cincinnati Bengals lesz.

Nemsokkal a meccs előtt aktuális ellenfelünknél a vezetőedző Marvin Lewis bejelentette, hogy ez lesz az utolsó szezonja a csapatnál, a 2018-as idényre nem tér vissza az NFL-be. Mindenki találgatja, hogy vajon miért most tette mindezt, de nem hinnénk hogy motivációs okai lennének.

A Vikings a múltheti vereség után ma ismét a győzelem útjára térhet vissza, teheti már csak azért is, mert ha ma nyer, akkor biztos a csoportgyőzelem és biztosa rájátszás is és nagy lépést tesz azért, hogy a Wild Card kört kihagyva egyből a főcsoport elődöntőbe jusson.

Péntek óta nagyon sokat változott a helyzet, akkor még úgy volt, hogy Rudolph biztos nem lép ma pályára, aztán volt kérdéses a játéka, most pedig már tudjuk, hogy biztosan pályára lép, ugyanis nincs a ma inaktívak között. Ott van viszont Riley Reiff és Mackensie Alexander, rájuk ma nem számíthatunk.

A Bengals 5 győzelemmel érkezik hozzánk, igen három meccs után végre otthon vagyunk. Nagyon kell ma a győzelem, de a számok mellettünk szólnak és az előjelek is, hiszen a Bengals defense igencsak megfogyatkozott erre a meccsre. Bízzunk egy pontesőben. SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.