Megvannak a 2018-as szezon ellenfelei

Bár a szezon még javában zajlik, sőt szerencsére megyünk a rájátszásba is, de már most tudható, hogy a Minnesota Vikings melyik csapatokkal fog összecsapni a következő, a 2018-as szezonban.

Hazai pálya:

Természetesen jönnek a csoportellenfelek a Green Bay Packers, a Chicago Bears és a Detroit Lions személyében. Érkezik a New Orlans Saints, aki megnyerte az NFC déli csoportját, de jön még az Arizona Cardinals, a vélhetően Jimmy Garoppolo-val felálló San Francisco 49ers is. Hazai pályán küzdünk meg továbbá a Buffalo Bills és a Miami Dolphins csapataival is.

Idegenben:

A csoportból ugye a Green Bay Packers, a Chicago Bears és a Detroit Lions együtteseihez látogatunk. Elmegyünk még Foxborough-ba is a New England Patriots-hoz is, de ellátogatunk majd a nyugati partra, ahol a Los Angles Rams és a Seattle Seahawks-al meccselünk egy jót. A nagy almában is tiszteletünket tesszük, a New York Jets vendégeként, de meglátogatjuk az idei alapszakaszt legjobb mérleggel záró Philadelphia Eagles-t is.

Szép kis szezon elé nézünk jövőre is, de most még koncentráljunk az előttünk álló feladatokra. A pontos menetrend majd később várható.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.