Kirk Cousins szerződtetése is opció lehet

Kirk Cousins_1.pngMár a hét elején szinte eldőlt, hogy a Washington Redskins nem eddigi kezdő QB-ja, Kirk Cousins mellett tette le a voksát, hanem 4 évre 94 millió dollárért megszerezte Alex Smith-t a Kansas City-től. Kirk valószínű nem akar újra csere lenni, így biztosra vehető a fővárosból való távozása.

Nálunk ebben a holtidényben szinte megkerülhetetlen téma a kezdő irányító kérdése. Igaz a csereirányító kérdése is, de most koncentráljunk a kezdőre. Kirk Cousins jelenléte a szabadügynöki piacon mindig érdekes. A most 29 éves irányító eddig jól teljesített a Washington-ban, de valahogy igazán nagy bizalmat szerződéssel kapcsolatban sosem kapott. Most esélyes lehet nálunk, hogy egy hosszútávú kontraktust kössön.

Persze még nincsenek konkrét dolgok, csak a szokásos találgatások, de mivel nálunk teljesen bizonytalan a QB helyzet nem vethetünk el semmilyen opciót sem.

Jelenleg úgy állunk, hogy március közepéig van 4 irányítónk a keretben. Keenum, Bradford és Bridgewater is szabadügynökké válik a tavasz első napjaiban és még pletyka szintjén sincs arról szó, hogy esetleg valaki vagy valakik maradnának. Épp Bridgewater-ről kérdezték ma Spielman-t, a Vikings GM-jét, de leginkább csak ködösített.

Cousins nevét egyébként maga Adam Thielen is bedobta a közösbe egy mai NFL Network-ös interjúban, ahol elmondta – … bár van három nagyszerű irányítója a csapatnak, akiket sokan akarnának. A bizalom megvan feléjük, de egyelőre nem látszik a fény az alagút végén. És akkor ott van még egy másik srác, Kirk Cousins, aki mellett szintén nem mehetünk el szó nélkül. És ha nem tudjuk megtartani a három srácot, akkor … .

Bár erről is kellene lassan dönteni, hogy ki lehessen alakítani a tervet a jövőre nézve, de itt van még egy másik fontos dolog, a támadó koordinátor kiléte, akinek lehet majd némi beleszólása, hogy végül kivel indítsák meg a 2018-as idényt. Ezzel kapcsolatban elvileg maximum a jövő hét közepéig dönteni fognak a csapatnál és kinevezik az új támadó koordinátort. A többit meg majd meglátjuk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.