John DeFilippo lehet az első számú jelölt a támadó koordinátori feladatra

John DeFilippo_2A Minnesota Vikings hivatalosan is engedélyt kért a Philadelphia Eagles-től, hogy tárgyaljon a csapat jelenlegi QB edzőjével, John DeFilippo-val.

A tárgyalásra elvileg csütörtökön, azaz ma kerül sor. DeFilippo szerződése február 14-én jár le jelenlegi csapatával, így akár meg is tagadható, hogy más csapatokkal tárgyaljon, épp ezért volt szükség az engedély kérésére.

Pat Shurmur távozása óta – (aki amúgy az Assistant Coach of the Year címet is megkapta az elmúlt idényben mutatott teljesítménye miatt) – még nem sikerült megtalálni a megfelelő személyt erre a pozícióra. Voltak jelöltek, de azokból nem lett semmi, most DeFilippo lehet a befutó és a hírek szerint őt akarják mindenképp, hiszen szemmel láthatóan jó munkát végzett az Eagles-nél, ugyanis felépítette Wentz-et, majd miután ő lesérült a csereirányítóval Super Bowl-t tudott nyerni.

Mindemellett nagyon úgy tűnik, hogy új QB edzőt is keresnünk kell, hiszen Kevin Stefanski, aki jelenleg ezt a feladatot látja el nálunk, a hírek szerint követi Shurmur-t a New York Giants csapatához.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.