A Denver Broncos is beszállhat a Case Keenum-ért folytatott harcba

Denver Broncos_1Habár a Minnesota Vikings-nak van lehetősége arra, hogy franchise tag-et rakjon az irányító Case Keenum-ra, amivel egy évre magához láncolná, de ha ezt nem teszi meg a kérők sora szállhat harcba a QB kegyeiért.

Keenum 12 győzelemmel és 3 vereséggel zárta az alapszakaszt, a rájátszásban pedig 1 győzelem mellett 1 vereséggel fejezte be. Ez nem is rossz, ha megnézzük mindössze 2 millió dollárt fizette az irányítónak. Persze kellettek ehhez az edzők és más játékosok is, de kétségtelen Keenum karrierje legjobbját hozta.

Most Matt Miller a Bleacher Report egyik írója egy a denveri csapathoz közel álló személyre hivatkozva megemlítette, hogy a Broncos vezetőségében megpendítették Keenum nevét, mint lehetséges opciót. Mint mondták, ha sikerülne nekik Keenum-ot szerződtetni, akkor a drafton nem kellene egy magas picket esetleg irányítóra áldozniuk, mert Case személyében kapnának egy megbízható játékost, így a draft első körében koncentrálhatnának más posztok megerősítésére.

Na most Siemian, Osweiler és Lynch játékánál biztos, hogy többet tud Keenum a mostani formáját megnézve, kérdés már csak az, hogy egy teljesen más közegben is tudná-e folytatni a tavaly megkezdett utat.

Egyébként minden találgatásnak véget lehetne venni, amennyiben Keenum megkapná a franchise tag-et a Vikings-tól, de egyelőre ennek se híre, se hamva.

One thought on “A Denver Broncos is beszállhat a Case Keenum-ért folytatott harcba

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.