Kevin Stefanski továbbra is a Vikings QB edzője marad

Kevin Stefanski_1A New York Giants csapata Pat Shurmur után, Kevin Stefanski-t is szerette volna megszerezni, de a Vikings nem engedte meg, hogy tárgyaljanak, így a Vikings QB edzője a következő idényben is nálunk tölti be az irányító edzői posztot.

Stefanski-t egyébként támadó koordinátori posztra szerették volna megszerezni a Giants csapatánál Shurmur kérésére, de most más után kell nézniük.

Korábban – még John DeFilippo kinevezése előtt – Stefanski neve is szerepelt a lehetséges OC jelöltek között, de végül DeFilippo nyert.

A csapatoknak egyébként joguk van arra, hogy a pozíciós edzőjüket úgymond kontroll alatt tartsák, tehát hogy más csapatoknak megakadályozzák a velük való tárgyalásokat és egy esetleges szerződtetésüket, annak ellenére is, hogy ez egy előrelépés lenne számára.

Egyetlen kivétel van, az pedig az, ha az edző szerződése lejár. Éppen ezért van az, hogy a pozíciós edzők és az asszisztens edzők csak egyéves szerződéseket szoktak kötni a csapatokkal, ám ha több éves kontraktust írnak alá, akkor tiszteletben kell tartaniuk az elkötelezettségüket a csapat irányába. Itt most ez a helyzet.

 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.