Sharrif Floyd a fizetését szeretné, a csapat másképp gondolja

Sharrif Floyd_1

A Minnesota Vikings egyik kiváló játékosa már egy ideje nem tudott pályára lépni térdsérülése miatt, de ő úgy érzi jár neki a teljes fizetése.

Sharrif Floyd még 2016-ban szenvedett térdsérülést, emiatt a teljes maradék szezont, a múltévi holtidényt és a teljes elmúlt szezont is kénytelen volt kihagyni. Floyd NFI, azaz nem football-al kapcsolatos sérülés listán van, ami ilyen esetben azt jelenti, hogy a csapat nem köteles neki megadni a teljes fizetését, sőt igazából nem is kötelesek adni neki fizetést egyáltalán. Ennek ellenére a Vikings az alapfizetését, azaz 2 millió dollárt és edzésenként, amelyeken részt vett 6540 dollárt fizetett neki. A játékos viszont szeretné a teljes pénzét, ami kicsit több, mint 6,7 millió dollár, mondván, hogy az NFI listára kerülés nem az ő hibája, hiszen az az antroszkópos műtét miatt van, amit még 2016-ban a meniszkusz javításáért csináltak. A műtét megzavarta Floyd jobb térdében az idegeket, ami miatt a quadricepsz nem tudott megfelelően regenerálódni, így lényegében két szezont volt kénytelen kihagyni.

Az egyeztetések folyamatosak a felek között, de míg Floyd azt mondja, jó úton haladnak a tárgyalások, addig a Vikings GM-je, Rick Spielman csak annyit mondott, hogy tárgyalnak ez ügyben. Szakértők szerint Floyd visszatérése az NFL-be egyre távolabbi lehetőségnek tűnik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.