A Vikings nem használ franchise tag-et Keenum megtartására

Case Keenum_1A Minnesota Vikings csapata továbbra is kitart amellett, hogy nem fogja magához láncolni Case Keenum-ot és nem ad neki franshise tag-et.

Az NFL bennfentes Ian Rapoport hétfőn hozta ki az információt, hogy a Vikings nem fog franchise tag-et adni Case Keenum-nak, aki így ki fog kerülni a szabadügynöki piacra. Ezzel viszont megint megindultak a találgatások a jövő szezonbeli kezdő irányító személyét illetően.

Ismét felröppent Kirk Cousins neve, aki vélhetően csak egy mega szerződéssel szerezhető meg, legyen az bármelyik csapat, aki ezt megteszi. Most a legújabb fizetési sapka összege emelés után 54, illetve kis átstrukturálás után akár 62 millió dollár lehet az elkölthető pénzmennyiség. Cousins jelenleg több csapatnál is opció. A Jets elvileg akár az szerződtetése esetén az első évében 60 millió dollárt is fizetne neki, ami igencsak túlzó. A Broncos-ban pedig több játékos is kampányol, hogy ugyan menjen már oda. A Cardinals meg épp ma mondta, hogy biztos nem fogja őt megkörnyékezni, nekik túl drága lenne.

Sokan úgy vélik a Vikings vezetőségéről, hogy ők még mindig úgy tekintenek Keenum-ra, mint csak egy csere irányító. A jelek pedig tényleg erre utalnak. Ezzel kb. el is dőlt, hogy nem igazán marasztalnák őt, így szinte majdnem biztos, hogy jövőre már nem Vikings mezben fog pályára lépni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.