A csapat nem akadályoz senkit, Teddy Bridgewater szabadügynök lesz

Teddy Bridgewater_1Semmilyen akadályt nem gördít Teddy Bridgewater elé a Vikings csapata, így a korábbi hírekkel ellentétben a Vikings fiatal irányítója pár alig két héten belül szabadügynökké válik.

Korábban úgy volt, hogy van lehetőség arra, hogy egy úgymond +1 opciós évet itt tartják Teddy-t, mivel tavaly több, mint 6 hetet töltött PUP listán. Ezt most azonban nem kérik, így Bridgewater biztosan szabadügynökként folytatja március közepétől. Ezzel eldőlt, hogy csak Kyle Sloter marad a keretben, mint irányító és a vezetőség teljesen új QB csapattal próbál meg feljebb kapcsolni.

Az ügy kísértetiesen hasonlít a McCarron ügyre, akinek sikerült leérnie, hogy  Bengals-nál korlátlan szabadügynök legyen, mivel nem önszántából került NFI listára és töltötte ott az idényt. Bridgewater hasonlóan nyilatkozott, mikor azt mondta, hogy az első hét előtt készen állt a visszatérésre és az orvosok is engedélyezték neki, hogy edzésbe álljon, ám mégis sérült listára került. A játékos szerint ez inkább szólt a roster manipulásáról, mint az egészségi kockázatáról. A felek elvileg most közösen döntöttek amellett, hogy Bridgewater szabadügynöki piacra megy.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.