Kell az erősítés a safety sorba, Kurt Coleman ismét visszatérhet a Vikings csapatához

Kurt Coleman_1Könnyen meglehet, hogy Kurt Coleman ismét Vikings mezt húz magára, miután a napokban a Carolina Panthers lemondott a játékjogáról és szabadügynökként igazolható.

Korábban már játszott nálunk, pontosabban fogalmazva volt a keret tagja, hiszen a 2014-es szezonban megszerzett safety a végső keretszűkítésnél el lett küldve.

Karrierjét az Eagles-nél kezdte, majd 2014-ben, miután mi kiraktuk a Chiefs-hez, majd a Panthers-hez ment és az elmúlt 4 évben ott játszott. 2016-ban hároméves szerződéshosszabbítással jutalmazták teljesítményét Carolina-ban.

Mike Zimmer lehet tesz egy kísérletet a játékos megszerzésére, akit – az edző saját bevallása szerint – nagy hiba volt elengedni. Elmondta még, hogy sokáig versenyben volt, hogy akár kezdő safety-je is legyen a csapatnak, ám végül mennie kellett. Tavaly nem volt nagy idénye egy térsérülés miatt csak 4 meccsen szerepelt.

Smith és Sendejo mellett nincs igazán jó safety-je a csapatnak, így Coleman esetleges megszerzésével ez a poszt is mélyülne.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.