Mégiscsak Bradford lehet a befutó?

Sam Bradford_1Az NFL egyik bennfentese elhintette, hogy Sam Bradford lehet az, aki maradni fog a Minnesota Vikings csapatánál, mint irányító.

Miközben javában zajlik az idei Scouting Combine, ahol a jövő tehetségei mutatják meg mit tudnak a spekulációk sem ülnek el. Itt van mindjárt a Vikings QB kérdése. Amíg nem lesz szerződtetve egy irányító, addig szinte minden nap lesznek találgatások és szinte mindig más. Most az NFL bennfentese, Ian Rapoport mondta azt, hogy Sam Bradford nagy valószínűséggel új szerződést fog kötni a Vikings csapatával a jövő szezonra.

Az tény, hogy a felhozatalból Bradford a legjobb opció, de mint tudjuk komoly sérülésből tér vissza. Bár azt meg kell hagyni, hogy amint engedélyt kapott a játékra a Vikings vezetősége és edzői őt nevezték meg cserének, nem pedig a már szezon eleje óta egészséges (legalábbis saját bevallása szerint) Teddy Bridgewater-t.

Bradford szerződtetése, amennyiben viszonylag olcsón meg lehet ezt valósítani, akkor nem jelent nagy kockázatot, hiszen tapasztalt játékos, aki látott már ezt-azt. Oké, hogy sérülékeny, de bárkivel, bármikor történhet hasonló. 

Keenum valószínű megy az Arizona csapatához, Bridgewater-el kapcsolatban meg most jött fel, hogy maximum egy vagy két éves szerződést kaphat valahol, hosszabb távra nem igazán tervezhet.

Továbbá meg kell még jegyezni azt is, hogy a hírek szerint már csak négy csapat van versenyben a Kirk Cousins-ét folytatott versenyben, amiben mi vagyunk az egyik szereplő. Szóval még akármi is lehet.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.