Állítólag 3 évre, 91 millió dollárt kínálnánk Cousins-nak

Kirk Cousins_1.pngEgyre jobban mennek a találgatások a szabadügynöki piac nyitásának közeledtével most pedig már előkerültek a számszerű dolgok is, Cousins megérne ennyit?

Egy játékosügynök elmondása szerint, aki a korábbi Redskins TE-nek, Chris Cooley-nak elmondta, a Minnesota Vikings állítólag 3 évre összesen 91 millió dollárt kínált meg Kirk Cousins-nak, és ebből a teljes összeg garantált.

Ez a játékosügynök nem Cousins ügynöke, de Cooley nem árulta el ki volt az. Szerintem ez irreálisan sok egy játékosnak, gondoljunk bele, hogy ez több, mint 30 millió dollár évente, ami garantál. Persze Cousins elvileg pontosan ezt szeretné elérni, hogy minél többet fizessenek neki. Egyébként folyamatosan azt olvasni mindenhol szinte már csak a hivatalos bejelentés van hátra a Cousins-Vikings házasságból.

Persze jelen van még a Jets és a Broncos is, előbbiről korábban olyan hír is felreppent, hogy már az első évben 60 millió dollárt is képes lett volna fizetni Kirk játékjogáért. Érdekes időszaknak nézünk elébe. Ti elégedettek lennétek, ha a fent említett szerződést (3 év, 91 millió dollár (garantált)) megkapná nálunk Cousins és a következő években nálunk játszana?

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.