Bridgewater a NY Jets radarján

Teddy Bridgewater_1.pngSérüléséből felépült, játékra kész és most úgy tűnik akár csapatot is találhat magának a pár napon belül szabadügynökké váló Teddy Bridgewater.

Nem ő lenne az első számú opciójuk, de egy a New York Jets csapatához közel álló forrás a SportsNet New York riporterének, Ralph Vacchiano-nak nyilatkozva elmondta, hogy amennyiben Cousins végül nem a Jets csapatához ír alá, akkor életbe léphet a B-terv, azaz a csapat ajánlatot tehet Teddy Bridgewater-nek.

Mindenképp Cousins-t szeretnék megszerezni, de lassan világossá válik számukra is, hogy a Vikings és a Broncos csapatával szemben nincs esélyük, hiszen nem egy potenciálisan bajnokesélyes csapat, ami azért Kirk döntését is befolyásolja, bár úgy tűnik egyelőre inkább a pénz lesz az, ami majd dönt.

Bridgewater nem egy rossz irányító, de azért nem is a legjobb, mondjuk úgy, hogy egy erős közepes. Sérüléséből már teljesen felépült és a hírek szerint más csapatnál akár egy-két éves szerződést is kaphat, ha nagyon jól teljesít és olyan helyen van, akkor akár kezdőként is lehetőséget kaphat. 

Nem biztos, hogy a Jets fanok pont őt szeretnék, de lehet hozzászoknak majd, pláne úgy, hogy egyre több helyen olvasni, miszerint több csapat is megnézné őt és ajánlatot tenne neki, akár kezdőként is kipróbálná a közelmúltbeli súlyos térdsérülése ellenére is.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.