Vikings Draft 2018: Frank Ragnow, OL

Frank Ragnow_1Megyünk tovább az érkezésre esélyes játékosok között, de maradunk a támadósornál, sőt maradunk a támadófalnál.

Frank Ragnow (OL, Arkansas Razorbacks) egy tehetséges, várhatóan az első körökben elkelő támadó falember az idei játékosbörzén. Ragnow alapból center poszton játszik, de mind a középiskolai, mind az egyetemi évei alatt játszott guard, sőt tackle-t is.

Egy igazi minnesota-i srácról van szó, hiszen Frank Chanhassen-ben, Minnesota államban született 1996-ban. Négy csillagos tehetségként lett regisztrálva, így nem csoda, hogy összesen 6 elsőosztályú football programmal rendelkező egyetem versengett a kegyeiért, többek között az Ohio State, a Florida State és a Minnesota is. Frank végül az Arkansas egyetemét választotta, így lett a Razorbacks tagja.

Már az első évében kapott lehetőséget a bizonyításra, összesen 9 meccsen játszott center poszton. A második évében már mind a 13 meccsen játszott és minden kezdett is, de itt már jobb oldali tackle-ként. Itt megjegyezendő, hogy abban a szezonban az utolsó hét meccsen egyetlen egy sack-et sem kapott róla a csapat. Junior évében minden meccsen kezdett és több mint 900 snapnél volt a pályán. Tavaly úgy döntött, hogy nem megy draftra, inkább visszatér az egyetemre, ahol végig kezdő centerként szerepelt.

A fizikai adottságai teljes mértékben megfelelnek ehhez a poszthoz. Ereje és méretei talán nem is lehetnének jobbak. Jól használja a kezét, bár akkor lehet némi gondja, ha gyorsabb emberrel kell megküzdenie. Gyakran kerül földre, ami nem feltétlenül jó, de ezen a technikán lehet javítani. Jól átlátja a pályát, ez abban mutatkozik meg, ha épp nem jutna rá ember, akkor megy kisegíteni további blokkolóknak.

A szakértők második vagy harmadik körbe várják őt, itt van esélyünk elhozni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.