Ma kezdetét veszi a 2018-as NFL Draft

DraftX.pngA mai napon kezdetét veszi a 2018-as NFL Draft, ahol minden csapatnak alkalma nyílik arra, hogy megerősítse a keretét fiatal és nagyon tehetséges játékosokkal.

A Minnesota Vikings a tavalyi jó szereplésnek köszönhetően az első körben csak az összesített 30. helyen fog választani, persze ha Rick Spielman nem cserél egy nagyot. Erre amúgy kicsi az esély, ráadásul olyanokról is hallani, hogy felkínáljuk az idei első körös választási jogunkat és megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe vihetik.

Tavaly ugye a Sam Bradford trade miatt nem választottunk az első körben játékost, de idén ismét visszatértünk a tettek mezejére. Spielman remekül variál a választási jogokkal, az első körben ráadásul az utóbbi időben szinte hibátlanul hozza a játékosokat. Azért csak szinte hibátlan, mert ugye a Treadwell választás eddig nem bizonyult túl nyerőnek.

Abban az esetben, ha megtartjuk az első körös választási jogunkat, akkor a legnagyobb eséllyel a támadó falba fog érkezni ember. Ezt szinte biztosra is vehetjük, mert ez az a rész, amely komoly erősítésre szorul. Opció van bőven a játékosbörzén.

Will Hernandez, Isaiah Wynn, James Daniels vagy éppen Billy Price. Ők lehetnek majd a Vikings befutói, de még soroljuk ide Kolton Miller-t is, akire szintén van esély.

Ugyanilyen eséllyel érkezhet az összesített 30. helyen CB poszton játszó játékos is. A mock draftok során leginkább Mike Hughes és Donte Jackson került hozzánk. Persze ott van még Denzel Ward, mint a legjobbra osztályzott CB a drafton, de arra kicsi az esély, hogy ennyire hátracsúszik.

Az, hogy végül kit választunk ki az első körben – ha lesz ilyen – az majd holnap hajnalban fog kiderülni. Mi tehát a 30. helyen választunk, így aki elég korán kell, az esetleg elcsípheti élőben a Vikings pickjét.

Az idei draft első körét is élőben adja a Sport1 hajnali két órától, de az NFL.com oldalon is elérhető ingyenes közvetítés.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.