A Vikings második körös választottja Brian O’Neill

BrianO'Neill_1.pngAhogy az várható volt a második körben egy támadó falember mellett tette le a voksát Rick Spielman és csapata.

A második körben a Pittsburgh egyetemről Brian O’Neill lett kiválasztva. Ezzel a Vikings egy fiatal és nagy reménységgel érkező játékost szerzett meg. O’Neill offensive tackle poszton bevethető, egyetemi évei alatt is ezen a poszton játszott. Már Maga Zimmer is úgy nyilatkozott róla, hogy egy nagyszerű sportoló, kiváló atletikus képességgel. Kicsit még nyer, sokan azt mondják maradhatott volna még egy évet az egyetemen, akkor első körös is lehetett volna. Hosszú karjai vannak és jó az oldalra mozgó képessége. Sokáig képes az emberével szemben maradni, így a blokkolásai is elég hatékonyak.

Nagyon jó helyre került, hiszen itt egy év kemény munka után akár kezdő is lehet belőle. Persze sokan már most is akként szeretnék látni, de valószínű egyelőre csak csere lesz. Kicsit finomítani kell a technikáján és akkor szép jövő áll előtte. A combine-n ő futotta meg leggyorsabban a 40 yardos távot a támadófalak közül, a sebességgel nem lesz gond. 

Összességében egy jó játékos, aki ha ebben az évben arra koncentrál, hogy a fennálló hiányosságait behozza, akkor sokáig a kezdőben találja magát.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.