Négy próbajátékost szerződtetett a Vikings, többen távoztak

ChadBeebe1.pngVolt olyan, akinek szerencsét hozott a próbajáték, a Minnesota Vikings csapata 4 játékost is szerződtetett az újonc minicamp lezajlása után.

A Northern Illinois elkapója Chad Beebe, a Southern Illinois cornerbackje Craig James, a UNLV fullbackje Johnny Stanton és a Western Illinois linebackere Brett Taylor tudott a próbajátékosok közül olyan teljesítményt mutatni, hogy az szerződést ért a csapattal.

Emellett távozó játékosok is vannak. Itt van például a UTEP long snappere Nick Dooley, a Texas elkapója Armanti Foreman, a Tusculum defensive tackleje Caushaud Lyons és az Auburn fullbackje Kamryn Pettway is azok között a játékosok között van, akikről lemondott a csapat.

Jelenleg 90 játékos van a rosteren, azaz teltház van.

Beebe, aki a korábbi Bills játékos Don Bebe fia – összesen 44 meccsen játszott a Northern Illinois csapatában, ráadásul 2017-ben a csapat élére állt az elkapásokból hozott 14,9 yardos átlaggal. Egyetemi karrierjét 64 elkapással, 930 elkapott yarddal és 3 TD-vel zárta.

James neve ismerős lehet a Gophers szurkolóknak, hiszen mielőtt a Southern Illinois-ra ment volna 2 évig a Minnesota játékosa volt. A tavalyi szezont 2 interception-el, egy szerzett labdával és 37 tackle-el zárta.

Stanton új poszton fog szerepelni, hiszen amíg egyetemista volt, addig irányítóként játszott, most viszont fullback lesz. Stanton a Nebraska-ban kezdte az egyetemet, majd mielőtt az UNLV-nél végzett volna a Saddleback College-ra is járt.

Itt van még Taylor is, akit jelöltek tavaly az FCS-ben az év védő játékosa díjra.

 

 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.