Brian Robison nem vonul vissza, 2018-ban is a Vikings-ban játszik

BrianRobison1Brian Robison már nem fiatal, de még mindig jó játékos, így a Vikings-ban van helye a következő idényre is, emiatt a játékos még nem akar visszavonulni.

Robison most 35 éves, de még mindig jobban játszik mint sok fiatal. A 2007-es Draft-on a negyedik körben érkezett és hamar bejátszotta magát a csapatba és a szurkolók szívébe is. Az első évében többször kezdő is volt, majd egy kis visszaesés után 2011-től kirobbanthatatlan a kezdő szerepből. A veterán játékos tehát 173 mérkőzésen szerepelt a Vikings-ban és szépen hozza az eredményeket is. Tavaly márciusban egy egyéves szerződést kötöttek vele, de most azt meghosszabbították, igaz jóval kevesebb pénzért. Szerencsére Robison egy régi vágású játékos, aki még nem a pénzért (vagy nem csak azért) játszik, hanem a sportág szeretetéért.

Danielle Hunter szépen lassan átveszi a szerepét, aki véleményünk szerint méltó utóda lesz a Purple Jesus-nak. A játékos, mármint Robison azt mondta a KFAN rádió egyik műsorában, hogy örül a plusz egy évnek, de 90% az esélye annak, hogy ez az utolsó szezonja, mint profi játékos.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.