Stefon Diggs szerződéshosszabbítás elé nézhet

Stefon Diggs kétségtelenül sokoldalú elkapó, tavaly eléggé sokszor bizonyított nekünk. Habár már készer volt az 1 000 yard-os határ közelében, átlépnie mégsem sikerült azt, ennek ellenére mégis nagy szüksége van rá a csapatnak. Diggs jelenleg ugye első szerződését tölti, ami még elég csekély összeggel honorálja a játékos fáradalmait.

Már tavaly szó volt róla, hogy kijárna neki egy komolyabb szerződés, de akkor még a vezetőség nem találta ezt feltétlenül indokoltnak. Akkor Diggs is azt mondta, hogy a szezonra koncentrál a jövője meg majd eldől. Azóta sok dolog megesett, többek között a tavalyi év második legnagyobb sportpillanatának megválasztott Minneapolis Miracle, mikor Diggs az elvesztett meccset megnyerte a Vikings-nak. Most ismét előkerült, hogy illene neki nagyobb pénzt és szerződést adni.

A hírek szerint még a szezon kezdete előtt megkötik majd a megállapodást, amiből Diggs csak jól jöhet ki. Sokak szerint hasonló szerződésre számíthat a játékos, mint amit tavaly Thielen kapott.

Volt pár szerződéshosszzabbítás idén, de ez még mindenképp fontos lenne, hogy ez a fiatal mag együtt maradjon és tovább lehessen építeni egy esetleg Super Bowl esélyes csapatot.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.