Danielle Hunter újabb 5 évre kötelezte el magát a csapathoz

Újabb kulcsfontosságú játékosunk kapta meg a megérdemelt szerződéshosszabbítását, Danielle Hunter újabb 5 évig a Vikings csapatát erősíti.

A tegnapi napon született meg a megállapodás, hogy a még mindig csak 23 éves védő megkapja első komoly szerződését profi karrierje során. Hunter még nagyon fiatal, de már most a legjobbak közé sorolható. A volt LSU játékos 2015-ben csatlakozott a Vikings-hoz. Az elmúlt három évben 147 tacklet, 25,5 sacket, 36 negatív yardos szerelést csinált, de kikényszerített és megszerzett két fumble-t is.

Hunter nevéhez méltóan egy igazi vadász, hiszen rendszerint odaér az irányítóhoz, akik nincsenek biztonságban. Még egy adat: 2015 óta Griffen-el párban 57 alkalommal gyűrték földbe az ellenfél irányítóit, ami ezen idő alatt a második legjobb páros munka, amit a ligában a védők nyújtanak.

Éppen ezért meg is lett a jutalma a kemény munkának, hiszen Hunter tegnap 5 éves szerződéshosszabbítást írt alá a csapattal. Ezen idő alatt akár 72 millió dollárt is megkereshet, a garantált összeg pedig 40 millió dollár ebből a fizetésből.

Most még Stefon Diggs és esetleg Anthony Barr szerződésének a meghosszabbítására várunk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.