Új edzőpáros a támadófalnál

ClancyBaroneX.pngTony Sparano halála miatt a csapatnak új edzőt kellett találni a támadófalba, ennek tett eleget a Vikings vezetősége.

Ezt azonban nem szokványos módon oldotta meg, hanem kicsit variált. Ugyanis nem egy, hanem két embert nevezett ki erre a posztra. Ezt házon belül oldotta meg nem keresett külsős embert.

Clancy Barone és Andrew Janocko is tagja volt már a Vikings edzői stábjának, de most új feladattal állnak szemben. Janocko számára igazából nem lesz újdonság a feladat, maximum a felelősségi szint, hiszen ő eddig a támadófal segédedzője volt. Új lesz a feladat viszont Barone-nak, aki eddig a tight end edzője volt a gárdának.

Első talán kicsit furcsa, hogy egy edzői posztra ketten lettek kinevezve, de házon belül állítják, hogy megvan az oka, amiért így tettek.

Az így megüresedett TE edzői poszt sem marad betöltetlenül, mostantól Todd Downing látja el ezt a feladatot. Na ő például tavaly még a Raiders támadó koordinátora volt, de 2001 és 2005 között már dolgozott a Vikings csapatánál.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.