Everson Griffen a hatodik játékhétig biztosan nem tér vissza

EversonG4XA Vikings védelmének eddig csúnya botladozása mellett a Vikings egyik idei legnagyobb baja Everson Griffen esete.

Griffen még a negyedik játékhéten a Bills elleni meccs előtti estén balhézott egy hotelben Minneapolis belvárosában, majd egyik csapattársa házánál. Később az őt épp a kórházba szállító mentőből is kiugrott, mert azt hitte valaki le akarja őt lőni.

A játékos azóta már dolgozott a problémáin és megesküdött arra, hogy teljesen kicserélve tér vissza, de ez még nem a mostani Eagles elleni meccsen fog bekövetkezni.

Mike Zimmer a Vikings vezetőedzője elmondta, hogy Griffen a hatodik játékhét előtt biztosan nem fog visszatérni a csapathoz, de utána is bizonytalan még ez a dolog.

Elég nehéz most arról spekulálni, hogy Griffen kiesése mekkora visszatartó hatással van a védelemre, de az biztos, hogy valamilyen szinten ez is kihatással van a srácokra, főleg azokra, akik már hosszú évek óta együtt játszanak vele.

Zimmer azt is elmondta, hogy most az a fontos, hogy Griffen meggyógyuljon és rendbe szedje magát, utána visszatérhet a pályára. Reméljük mind a kettő a közeljövőben fog megtörténni, bár ugye az előbbi most fontosabb, mint az utóbbi. Egy biztos, Griffen nem játszik az Eagles ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.