Eddig nem ez Anthony Barr nagy szezonja

AnthonyBX1A Minnesota Vikings csapata remekül kezdte a szezont, majd a második héten kicsit alábbhagyott, végül a legutóbbi két meccsen már csak vesztesként tudott kijönni a párharcokból, valami nincs rendben.

Az egész védelem bukdácsol idén, de különösen kilóg innen Anthony Barr, akivel kapcsolatban nagyon nagy jóindulattal sem mondhatjuk, hogy jó vagy elegendő teljesítményű szezont fut. Akár a saját, akár más vagy mások hibájából kialakulóan idén eddig nagyos sok van Barr számláján. Vagy csak mi szerettük volna, hogy top formában legyen, mivel ezt szoktuk meg?

Barr már a holtidényben és az előszezonban is gyakran a címoldalra került, hiszen szeretne egy nagy szerződést, amit akkor nem kapott meg, sőt azóta sem hallani semmiféle hírt, de még célozgatást sem, hogy hosszabbítanának vele. Miközben azt látja, hogy idén hárman is sok tízmilliós szerződést kaptak a csapattól, ő talán frusztrált lehet, hogy ebből a körből (egyelőre) kimaradt.

Nem tudjuk, de valószínű ez is szerepet játszik abban, hogy nem hoz bombaformát idén. Na persze, így szinte elképzelhetetlen, hogy vele is 50+ milliós szerződést kötnének, hiszen nem látják rajta, hogy esetleg megérné a pénzt. És nyugodjunk meg, a mai pénz uralta világban nem fognak egy olyan játékosra ennyit költeni, aki ha nem kap meg mindent, akkor majd csak lézeng a pályán. Persze nem biztos, hogy “direkt” csinálja, lehet, hogy eddig csak azért láttuk őt jónak, mert a többiekkel együtt néztük, akik felhúzták a teljesítményét. Vagy itt most csak annyi van, hogy Barr-nak nem igazán fekszik az, hogy mostanában inkább edge rusher-ként kell dolgoznia.

Pontosan nem tudjuk, de reméljük az Eagles ellen visszatér a jó útra és így a védelem is magára talál.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.