Riley Reiff guard-ként folytathatja a csapatban

RReiffX.pngValamit kezdeni kell a támadófallal a következő idényre, mert az elmúlt időszakban nagyon nem úgy muzsikált ez a szekció, mint kellett volna.

Talán ennek is az egyik kísérlete, hogy a jövőben tackle helyett guard poszton játszhat majd Riley Reiff. A Vikings eddig rengeteg pénzt költött el arra, hogy erősítsék a támadó falat, de eddig nem nagyon van eredménye.

Andrew Kramer (Minnesota Star Tribune) értesülése szerint a Vikings a bal oldali tackle Riley Reiff-et guard posztban vetheti be a jövőben.

Reiff még 2017-ben érkezett és majd 60 millió dollárért kötöttek vele 5 éves szerződést. A 30 éves játékos tavaly gyakran lábsérüléssel küzdött és játszott így, hogy megvédje az egyik legnagyobb befektetésbe kerülő irányítót a ligában. 

Az új támadó koordinátor Kevin Stefanski kinevezése és az újonnan érkező Gary Kubiak, aki a továbbiakban a támadó falért is felel hozhat pár meglepő húzást. Egy biztos, a draft első körében falembert kell választani, ugyanis ez a legégetőbb poszt most a csapatnál. Amennyiben nem így történik, akkor az komoly kérdéseket vet fel.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.