Semmi jele annak, hogy Barr és a Vikings megállapodna a szerződéshosszabbítást illetően

abarrx1Könnyen lehet, hogy a Minnesota Vikings és Anthony Barr nem fog konszenzusra jutni a szerződéshosszabbítást illetően, így végül maradhat a franchise tag.

Eddig úgy tűnt, hogy most kedden, azaz ma a Vikings ajánlatot tehet a Barr-nak, de ez a hírek szerint nem fog megtörténni és inkább franchise tag-et raknának rá, amivel 1 évig még itt tarthatnák őt.

Hamarosan itt a szabadügynöki piac nyitásának napja és Anthony Barr helyzete a legkétségesebb a csapatnál. Minden ott kezdődött, hogy tavaly az összes, vele egy évben draftolt játékosunk megkapta a szerződéshosszabbítást, de őt mindig kihagyták a vezetők ebből, sőt még a +1 éves opciót sem kívánták lehívni esetében.

Még a decemberben történt tárgyalásokra azt mondta Barr, hogy személyesen részt vett azokon, de egyik Vikings ajánlat sem közelítette meg az ő álláspontját.

Korábban előfordult már, hogy a Vikings franchise tag-et rakott az egyik játékosára, majd még a szezon előtt megállapodtak egy hosszabb idejű szerződésről. Ez konkrétan Chad Greenway-el történet meg 2011-ben.

A franchise tag kiosztására helyi idő szerint március 5-én délután 3 óráig van lehetőség.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.