Aldrick Robinson nem biztos, hogy a szabadügynöki piac nyitása előtt újra aláír a csapattal

ROB365875Várhatóan a csapatnál arra fognak törekedni, hogy ezt a jó elkapó gárdát egyben tartsák és a lejáró szerződésű játékosokkal megegyezzenek a folytatásról, de ez a szabadügynöki piac nyitásáig nem fog megvalósulni.

Legalábbis erre lehet következtetni, hogy eddig nem mozgósítottak nagy erőket az ügy érdekében. Az biztos, hogy Thielen és Diggs kirobbanthatatlan a kezdőből, így csak a cserék kiléte a kérdéses. Itt most a tavaly viszonylag olcsón megszerzett Aldrick Robinson-ról van szó, aki egész jó számokat hozott össze. Aki bőven odaért a harmadik számú elkapó pozícióra.

Kihasználta azokat a lehetőségeket, amit kapott. Összesen 14 meccsen játszott és 17 elkapásból 321 yardot valamint 5 TD-t szerzett. Persze ez nem sok elkapás szám, de ugye ő csak csere volt mindig, ennek ellenére elég eredményes.

Az ő újra szerződtetése nagyon alacsony kockázatú üzlet, így mindenképp megfontolandó. Robinson a jelek szerint szívesen visszatérne Minnesota-ba, de az esetleges szerződéskötésre a szabadügynöki piac nyitásáig nagyon kevés esély van.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.