Új vodka a piacon, Chad Greenway nem tétlenkedik a visszavonulása után sem

CGreenwayX1Új vodka került fel Iowa állam polcaira hála az egykori Iowa Hawkeye és Minnesota Vikings játékosnak, Chad Greenway-nek.

A Gray Duck kézműves vodka egy Minnesota ihlette termék, amit az egykori Vikings játékos, Chad Greenway és három partnere hívott életre. A fogyasztók már Iowa állam szerte is beszerezhetik ezt a különlegességet, Minnesota és South-, valamint North Dakota után.

Aki esetleg arra jár az még nem késett le az Iowa City-ben tartandó hivatalos megnyitóról sem, ami a St. Burch Tavern-ban lesz az Iowa Avenue 127 szám alatt április 18-án.

„Úgy gondolom, hogy Iowa tökéletes hely lesz számunkra” – mondta a 36 éves volt NFL-es. „Dél-Dakotában nőttem fel, ahol gyerekként a Duck, Duck, Goose (Kacsa, Kacsa, Liba) nevű játékot játszottuk, de Minnesota-ban mind a négy gyermekemmel a Duck, Duck, Gray Duck (Kacsa, Kacsa, Szürke kacsa) játékot játszuk.

Kyle Rudolph, még 2017-ben egy Bears elleni meccsen TD-t szerzett, majd a csapattársai körben ültek le az endzone-ban és a Duck, Duck, Goose nevű játékot játszották. A Minnesota-i sportriporter azonban gyorsan korrigált, hogy ők márpedig a Duck, Duck, Gray duck nevű performanszt adták elő.

Tudni illik, hogy Minnesota az egyetlen olyan USA-beli állam, ahol nem a Duck, Duck, Goose-nak (Kacsa, Kacsa, Liba) hívják a játékot, hanem Duck, Duck, Gray Duck-nak (Kacsa, Kacsa, Szürke kacsa).

Greenway elmondta, hogy olyanról akarták elnevezni az italt, ami Minnesota-ra jellemző, hiszen itt találták ki, itt készül, az alapanyagok innen származnak és részben itt is palackozzák, így esett a Gray Duck-ra a választásuk.

Számos üzletben és étteremben megtalálható már az ital. Az egy literes kiszerelés $21,99-be, míg az 1,75 literes kiszerelés $26,99-be kerül.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.