Roc Thomas 3 meccses eltiltást kapott

rocMég márciusban írtunk róla, hogy a Vikings egyik futója vétett a liga kábítószer-ellenes politikája ellen, ami miatt bíróságra mehetett.

Roc Thomas a Vikings futójátékosa még januárban bukott meg egy közúti ellenőrzés során, amikor is marijuana-t találtak nála, amiről el is ismerte, hogy az övé.

Korábban több lakossági bejelentés is érkezett, miszerint Thomas házának környékén rendszeresen fűszag terjeng a levegőben, ami miatt a hatóságok házkutatást is tartottak a játékosnál. Ezen alkaalomkor több gram marijuana-t találtak nála, amiről elismerte, hogy az övé. 

Megvolt a tárgyalás, amit szokás szerint a játékos megúszott felfüggesztette, így börtönbe nem kellett bevonulnia. Nem vonulhat be viszont a pályára sem, ugyanis a liga 3 meccsre felfüggesztette őt, így nem léphet pályára, sőt az eltiltása alatt edzést és csapateseményeket sem látogathat.

A Vikings még márciusban hivatalos közleményben reagált, amiben írták, hogy megvárják a bíróság döntését. Ez megtörtént, így most reagálhat a csapat is. Mi ugye nagy megbocsájtók vagyunk, többször adtunk már második, esetleg harmadik esélyt megbotlott játékosoknak, de vajon mikor unja már meg a vezetőség, hogy lényegében így kihasználják őket ezen a téren.

Frissítés:

Roc Thomas nem kap több esélyt a csaptnál, a héten elköszöntek a játékostól.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.