Új kicker a csapatban

KVedvikX1.pngNem áll meg a csapatépítés, mindig vannak újabb és újabb érkezők.

Senkinek sem biztos a helye a keretben, ráadásul a keretszűkítés még kicsit odébb is van, ennek ellenére mennek a mozgolódások a csapat berkein belül.

A mai napra is jutott egy igazolás. Csapatunk a Baltimore Ravens együttesétől egy csereüzlet kapcsán szerezte meg a rúgójátékos Kaare Vedvik-et. Már a nap korábbi szakaszában is pedzegették, miszerint érdeklődünk iránta másik 3 csapat mellett. Ebből úgy tundi egyik a Jets, a másik pedig a csoportrivális Bears, a harmadik érdeklődőt nem tudni.

Vedvik tavaly is már a Ravens csapatában szerepelt, de sérülése miatt sem játszatni, sem pedig cserélni nem tudták őt. Azonban most már felépült és Baltimore-nak ott van Tucker ismét belevágtak a csere lehetőségébe.

Vedvik játékjogáért cserébe mi egy 2020-as 5. körös draft picket adtunk cserébe.

Ezzel, most két kicker van a rosteren, de sokan úgyvélik, hogy Dan Bailey-re már nem számítanak, sőt a játékosról állítólag már más csapatokkal is egyeztetnek vezetőink. Azonban ne felejtsük el, hogy nem csak kicker, hanem punter poszton is megállja a helyét Vedvik, így esetleg az is lehet, hogy nem is Bailey-t akarják lecserélni.

fotó: baltimoresun.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.