A Vikings megvált a long snapperétől, Kevin McDermott-tól

KMcDermottX1Tovább folyik a tökéletesítés, már is jutott egy kis játékosmozgás.

Tegnap szerződtettünk egy kicker/punter játékost, ma pedig a csapat megköszönte a 2015 óta nálunk játszó long snapper munkáját. Kevin McDermott draftolatlan újoncként érkezett hozzánk, Ő akkor Cullen Loeffler helyét vette át.

Most neki is át kell adnia a helyét, ugyanis mostantól Austin Cutting, az idén a 7. körben draftolt játékos fogja a rúgójátékosoknak a labdát indítani. Ezzel a long snapper kiléte már el is dől, az Air Force-ról érkező játékos nyerte a versenyt.

A special team idén eddig már két helyen biztosan cserélődött, Marwan Maalouf, aki a special team koordinátora alaposan felforgatja a helyzetet. Lehet nem mindenkinek tetszik, de radikális változást csak így lehet elérni.

További játékosmozgás, hogy a Vikings elküldte a támadó falember Tyler Catalina-t és a helyére az egykori Golden Gophers játékost, Nate Wozniak-ot hozta, aki annak ellenére, hogy az egyetemen tight end poszton szerepelt, mi most támadó falemberként számítunk rá. Wozniak a tavalyi évet a Saints csapatában töltötte, igaz csak az edzőcsapatban.

fotó: USA Today

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.