Megtörtént a végső keretszűkítés, Sloter és Treadwell sem maradhatott

NFLGoalPostX1Lejárt a határidő, a csapatoknak ki kellett alakítaniuk azt az 53 fős keretet mellyel nekivágnak a jövő héten induló idénynek.

A Vikings csapatánál is megtörtént a keretszűkítés, van benne pár döntés, amivel nem értünk egyet.

Itt van például a legnagyobb vitára okot adó döntés, Kyle Sloter elküldése. A csereirányító remekül teljesített az előszezonban, sokkal megbízhatóbban, mint a végül keretbe került Sean Mannion. Sloter-t én személy szerint kezdőként is el tudnám képzelni, a vezetőség viszont másképp döntött.

Nem értjük az elkapó Brandon Zylstra elküldését sem, hiszen ő is jó teljesítményt nyújtott, amikor lehetőséget kapott.

Teljesen megértjük viszont Laquon Treadwell elküldését, akitől a Vikings végre meg bírt szabadulni. Az egykori elsőkörös elkapó az utóbbi évek egyik, ha nem a legnagyobb melléfogása volt a drafton.

A szezonnak tehát támadó oldalon 2 irányítóval, 4 futóval és mindössze 4 elkapóval indulunk neki, bár utóbbi posztnál sokak szerint szabadügynököt fogunk igazolni. Sokan visszavárják például Aldrick Robinson-t, de a Patriots-tól a keretszűkítésnél elküldött Demaryus Thomas, valamint a volt 49ers elkapó Pierre Garcon neve is felmerült.

Végül következzen a keretszűkítésnél elküldöttek listája:

DE Ade Aruna, WR Jeff Badet, FB Khari Blasingame, QB Jake Browning, LB Reshard Cliett, T Aviante Collins, DT Curtis Cothran, WR Davion Davis, LB Devante Downs, C Cornelius Edison, RB De’Angelo Henderson, TE Cole Hikutini, WR Alexander Hollins, CB Craig James, DE Stacy Keely, C John Keenoy, LB Greer Martini, CB Nate Meadors, WR Dillon Mitchell, T Storm Norton, DT Tito Odenigbo, DE Anree Saint-Amour, DE Karter Schult, QB Kyle Sloter, LB Cameron Smith, S Derron Smith, CB Duke Thomas, WR Laquon Treadwell, P/K Kaare Vedvik, T Nate Wozniak, S Isaiah Wharton, WR Brandon Zylstra

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.