Laquon Treadwell és Marcus Sherels újra a csapatban

LTreadwellX1Úgy tűnik nem tudunk szabadulni a rossz dolgoktól, bár most ez egy vészmegoldás.

Tegnap jött a hír, hogy a Minnesota Vikings együttese 1 éves szerződést kötött a volt elkapójával, Laquon Treadwell-el és a volt punt return-erével, Marcus Sherels-el.

Miután majdnem több, mint 3 évig szenvedtünk azon, hogy Treadwell végre elhagyja a csapatot, ami idén a keretszűkítésnél meg is történt, most a csapat visszaigazolja őt. Most sokan fogják a fejüket, köztük mi is, de talán értelmes oka van ennek.

Oké, hogy nem volt valami nagy játékos nálunk, de ismeri a játékosokat és a játékokat is, ami most talán fontosabb annál, hogy mi volt a múltban. Treadwell szerződtetésére Chad Beebe sérülése miatt volt szükség, aki heteket fog kihagyni egy a Raiders ellen összeszedett sérülése miatt. Szerencsére műteni nem kell, de jó pár meccset csak nézni fog.

Ugyanezen okból van itt Marcus Sherels is, aki majd a punt visszahordásoknál fog segédkezni, ugyanis eddig ezt a feladatot is Beebe látta el.

Chad Beebe egyébként IR listára került.

Aki még ezzel a Marcus Sherels, Laquon Treadwell visszatéréssel rosszul járt az a linebacker Devante Downs, akinek így mennie kellett a csapattól.

fotó: vikings.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.