Minnesota Golden Gophers: Az Outback Bowl-on léphetünk pályára az Auburn ellen

AuburnTigers_1Nem sikerült jól a szezon lezárása a Minnesota Golden Gophers csapatának, de így is neves ellenféllel mérkőzik meg a Bowl idényben.

Minden adott volt, hogy a Minnesota Golden Gophers egy nagy lépést tegyen előre, ehhez csak a Wisconsin csapatát kellett volna legyőzni az utolsó mérkőzésen az idényben, de ez nem jött össze. Pedig története során először a méltán híres ESPN College Gameday stábja is Minneapolis-ba érkezett, hogy a fordulót onnan vezesse fel. Ez nagy szó, hiszen 1993 óta, mióta a forduló meccsének a helyszínére kilátogatnak és onnan közvetítik a 3 órás felvezető műsort még egyszer sem voltak Minneapolis-ban, ellentétben mondjuk az Ohio State csapatánál Columbus-ban, ott például 19 alkalommal voltak már.

És ha már Ohio State. Amennyiben legyőztük volna a Wisconsin-t, akkor az Ohio State ellen játszottuk volna a BIG10 konferenciadöntőt.

Ez azonban elmaradt, ugyanis elég nagyarányú, 38:17-es vereséget szenvedtünk el hazai pályán a Badgers ellen.

Pedig nem indult rosszul a meccs, sőt a vezetést is mi szereztük meg, de utána beindult a vendég csapat, akik 5 TD-t szereztek zsinórban, mi ez idő alatt csak egy mezőnygólt tudtunk felmutatni. Bár a végén jött egy szépítő Gophers TD, de ez nem sokat segített rajtunk.

Ezzel a vereséggel idén végül lemaradtunk a rájátszás lehetőségéről, de egy Bowl meccsre odaértünk. Mi az Outback Bowl-t kaptuk, ami majd 2020. január 1-jén (magyar idő szerint 19:00-kor) lesz, ellenfelünk pedig az Auburn Tigers.

A vereség ellenére nem csúsztunk ki az országos rangsorolásból, csapatunk végül a 18. helyen zárt.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.