Az elmúlt napokban három játékosunktól is megváltunk!

Mivel nem álltunk valami fényesen a fizetési sapkával, így valószínűsíthető volt, hogy egy-két játékos a kivágás sorsára jut.

A szezon befejeztével több olyan játékos is volt aki veszélyben érezhette magát, mivel az elküldésükkel jelentős összegeket szabadíthatott volna fel a csapat. Everson Griffen volt az egyik ilyen játékos, de a jelek szerint a kiválló DE helyzete megoldódni látszik.

Linval Joseph és Xavier Rhodes már nem voltak ennyire szerencsések, hiszen elküldésükkel sok pénzt tudott felszabadítani a csapat.

Linval Joseph ugyan kiváló játékos, viszont az elmúlt szezonban kicsit visszaesett a teljesítménye. De nem ez volt a kivágásának az oka, hanem a 10.4 millió dollár (2.4 millió hallott pénz) amit az elküldésével felszabadított a csapat. Joseph 2014-ben – Zimmerrel együtt – érkezett a csapathoz és az elmúlt 6 szezonban 93 mérkőzésen (a lehetséges 101-ből) lépett pályára, melyeken 15 sacket, 8 kierőszakolt fumble-t és egy visszahordott TD-t szerzett.

Xavier Rhodes 2017-ben top CB-nek számított, viszont az elmúlt két szezonja finoman szólva sem volt jó. Kivágásával a csapat ugyan benyelt 4.8 millió dollár hallott pénzt, de fel is szabadított 8.1 milliót. Rhodes a 2013-as draft 1. körének a 25. választásával került a csapatunkhoz és a nálunk töltött 7 év során 109-szer léphetett pályára, melyeken 10 interceptiont és egy TD-t szerzett.

Volt egy harmadik távozó is, aki nem más mint David Morgan. Az inkább blokkolásban jeleskedő TE elküldésével 700 ezer dollárt szabadított fel a csapat. Morgan 3 szezon alatt 16 elkapásból 135 yardot és 1 TD-t jegyzett.

A három játékos elküldésével kicsivel több mint 19 millió dollárt sikerült felszabadítani, amire nagy szüksége lesz a csapatnak, hiszen vannak még fontos szabadügynökök, akiket jó lenne megtartani.

fotó: theathletic.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.