Trent Williams a Vikings csapatát hibáztatja a tárgyalások félresiklásáért

Az újdonsült 49es játékos, Trent Williams ügynöke továbbra is ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, hogy nem ő vagy ügyfele miatt szakadtak meg a tárgyalások kliense és a Vikings csapata között.

Nem újdonság, hogy a Vikings számára minden egyes évben prioritást élvez a támadófal javítása, ám mégsem mindig sikerül.

Ezen okból kifolyólag nem is volt meglepő, hogy elég hamar szárnyra keltek azon pletykák, miszerint a korábbi Washington Redskins játékost, Trent Williams-et mindenképp megszerezné magának csapatunk.

Különösen igaz volt ez a Draft első napja után, mikor korábbi Willaims esetleges új állomhelyéül szolgáló potenciális csapatok végül támadó falembert húztak, ekkor úgy tűnt, hogy meglehet a deal a felek között. Majd jött a bejelentés, hogy a tárgyalások a Vikings és Williams között megszakadtak és a falember végül a San Francisco 49ers csapatához írt alá egy idei ötödik, valamint egy jövő évi harmadik draft választási jogért cserébe.

Gyorsan megindultak a pletykák, hogy maga a játékos nem akart Minnesota-ba jönni és ezért fuccsolt be az üzlet, de ezt szinte azonnal cáfolta a játékos ügynöke, aki rákontrázva erre a Vikings csapatát hibáztatta, amiért megszakadtak a tárgyalások.

Azt lehet tudni, hogy a Minnesota egy rövidebb szerződést akart csak kínálni, míg Williams évekre be akarta magát betonoztatni garantált szerződéssel.

Az üzlet tehát nem köttetett meg, de csapatunk, így is fejlesztett a bal oldali tackle poszton, a játékosbörze második napján a Boise State-ről Ezra Cleveland-re esett a választása remélve, hogy hosszú távon jó opciónak bizonyul majd a posztján.

fotó: CBS Sports/cbssports.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.