Dalvin Cook addig sztrájkol, amíg nem kap olyan szerződést, ami neki is megfelel

Nem a legjobb formáját választotta a Vikings futója annak, hogy rávegye a vezetőséget az új szerződés előkészítésére. Kb. egy hete jött a hír, hogy Dalvin Cook holdout-ol és addig nem vesz részt semmilyen a csapattal kapcsolatos tevékenységen, amíg meg nem kapja a nagy szerződést.

Dalvin Cook a hírek szerint a Vikings felkínált neki egy évenkénti 8-9 millió dolláros szerződést, de ő azt élből elutasította, mert ő inkább olyan szerződést akar, mint kollégája Christian McCaffrey, aki évi 16 millió dollárt keres a Panthers-ben.

Ez eddig mind szép és jó, csak kettejük között van egy kis különbség. Nekünk, mint VIkings fanatikusoknak a saját játékosunk pártját kéne fognunk, de sajnos itt maguk a szurkolók is érzik, hogy Cook most nagyon elrugaszkodott a földtől és nem jó irányba halad.

Cook-nak még nem volt olyan szezonja, amit végig tudott volna játszani. Összesen 19 mérkőzést kellett kihagynia különböző sérülések, főleg lábsérülés miatt, ami ugye a futóknál kritikus pont. Éppen ezért nemcsoda, hogy mindenki kiborult a kérésén.

Amennyiben mégis kitart a makacssága és nem a csapat és a hosszútávú terveket nézi és inkább a saját érdekeit helyezi előtérbe, akkor valószínű ez lesz az utolsó éve a csapatnál. Már felröppentek pletykák, hogy a Miami esetleg elvinné őt, de kérdés, hogy az első körös draftjog, amit minimum megkérne Spielman, azt a floridai csapat megadná-e.

A csapat Cook nélkül sem áll rosszul futók terén, hiszen Alexander Mattison tavaly bizonyította, hogy lehet rá számítani és persze ott van Mike Boone is, aki szintén nagyon jó képességekkel megáldott futó.

fotó: usatoday.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.