Nem kapott hosszútávú szerződést, idén a franchise taggel játszik Anthony Harris

A szerdai napon lejárt az az idő, amíg a csapatok megállapodhatnak a franchise tag-et kapott játékosukkal egy hosszabb, több pénzt tartalmazó szerződésről.

Ez nálunk idén a tavalyi év egyik legjobb safety-ét, Anthony Harris-t érintette, de nem született megállapodás a csapat és játékos között, így idén, jelen állás szerint Harris a franchise tag alatt játssza a szezont. Ezt, azaz a franchise tag-et mindössze harmadik alkalommal alkalmazza a csapat. Először 2003-ban Jim Kleinsasser-nél, míg második alkalommal 2011-ben Chad Greenway esetében használta.

Anthony nagyon jól játszott a tavalyi évben, a liga egyik legjobb safety-je lett. Összesen 6 interception-t szerzett, amivel holtversenyben ugyan, de vezette ezt a statisztikát az alapszakasz végeztével.

Mindenképp meg kellett őt tartanunk, de sokat pletykáltak arról is, hogy végül más csapatnál fog kikötni. Itt kell megjegyezni, hogy most látott világot az a hír, miszerint még a 2020-as NFL Draft előtt a New York Giants nagyon sok követ megmozgatott, hogy Harris hozzájuk kerüljön, de végül nem jött össze az üzlet.

A Vikings franchise tag-et alkalmazott nála, amivel a következő évben is nálunk fog játszani és ennek értelmében 11 millió dollárt fog keresni.

Minden bizonnyal kialakulóban van a hosszútávú szerződés a játékos számára, és szerintem nem kell sokat várni, hogy ezt bejelentsék a felek.

fotó: nj.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.