Nate Stanley lett az első szerződtetett újoncunk az idén

Nem kapkodja el az újoncok szerződtetését a Minnesota Vikings csapata sem, de persze a többi csapat is pontosan így van ezzel.

A koronavírus drasztikus terjedése és az, hogy egyelőre nem biztos a szezon megrendezése sem alaposan felforgatja mindenki, így a sportolók életét is. Normál esetben ilyenkor már minden az idei Draft-on kiválasztott játékosunk rendelkezne szerződéssel és már gőzerővel folyna az edzőtábor vagy az arra való felkészülés.

Ehelyett most minden csapat kivár és egyelőre tiltják az orvosaiknak, hogy elvégezzék a fizikai felmérőket, amivel a szerződések véglegesíthetők lennének. Természetesen vannak kivételek.

Nálunk is megtörtént az első újonc szerződtetése, nevezetesen Nate Stanley-é. A volt Iowa Hawkeyes irányító egy négy évre szóló 3,37 millió dolláros szerződést írt alá csapatunkkal, ami magában foglal egy 77.549 dolláros aláírási bónuszt is.

Négy egyetemi éve alatt 44 meccsen szerepelt, amin 8.297 yardot passzolt, kiosztott 68 TD-t és 23 eladott labdája volt.

A 7. körben, összesített 244. helyen választott QB egyébként a Madden NFL videójáték történetében a második legalacsonyabb QB pontszámot kapta újonc irányítóként. A 2021-es verzióban Stanley 53-as pontszámmal indul neki a kalandoknak. Egyébként Bryce Perkins volt, aki csak 52 pontot kapott, ezzel ő a valaha volt legkisebb pontszámot kapott újonc QB a játék történetében.

fotó: dakotabroadcasting.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.