Mike Zimmer szerződését további évekkel meghosszabbította a Minnesota Vikings

A vezetőedző Mike Zimmer 3 éves szerződéshosszabbítást kötött a Minnesota Vikings együttesével, jelentették be a pénteki napon.

Zimmer még 2014 januárjában érkezett a csapathoz, ahol az utóbbi évek sikertelenségei miatt változást akartak.

Edzői pályafutását a Missouri egyetemen kezdte mint védelmi asszisztens még 1979-ben. Ezután több évet töltött a Weber State ahol előbb LB, majd DB edző volt. Első NFL-es munkáját a Dallas Cowboys csapatánál kapta, ahol szintén a védelem egyes területei majd a teljes védelem koordinálása volt a feladata. 1996-ban bajnoki gyűrűt szerzett.

2000 és 2006 között a Dallas, majd mielőtt 2008-ban a Cincinnati Bengals-hoz került volna, a Falcons együttesénél is megfordult, mint védelmi koordinátor.

2014. január 25-én aztán a Minnesota Vikings hosszú tárgyalássorozat után le tudta őt szerződtetni, így onnantól kezdve a Vikings csapatánál tölt be vezetőedzői posztot.

A szezon bár hivatalosan zöld utat kapott és szeptember elején elrajtolhatnak a mérkőzések, egyelőre fenntartással kell kezelni a dolgot.

Zimmer tehát a következő három évben tovább igazgathatja a csapatot, meglátjuk hogy el tudunk-e mozdulni a jó irányba és a tartósan középcsapat szerepből kilépve élcsapattá tudunk-e formálódni.

fotó: startribune.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.