Tizenhárom játékos került a gyakorlócsapatba

A szombati keretszűkítés alkalmával huszonegy játékos lett kivágva, közülük most tizenhárom játékos aláírt a gyakorlócsapatba.

Az új Kollektív Szerződés értelmében a gyakorlócsapatok létszáma 10-ről 12 főre nőtt, ám a koronavírus miatt a liga az idei szezonra további 4 fővel növelte a létszámot, így minden csapat 16 játékost igazolhat a gyakorlócsapatába.

A szombaton elküldött játékosok között nem igazán volt meglepő név és több játékos gyakorlócsapatba való igazolása is egyértelműnek tűnt. Az viszont meglepő, hogy a kivágás után, a 2013-ban második körös center Brett Jones egyik csapat rotációjába sem fért be.

A tizenhárom visszaigazolt játékoson kívül, a csapat waiver-re tette a linebacker Hardy Nickerson-t, helyette pedig a Giants által waiver-re tett – szintén linebacker – Ryan Connelly-t igazolta le.

A gyakorlócsapatba igazolt játékosok listája:

Jake Browning (QB): A tavalyi keretszűkítést sem élte túl, de a szezont végül a gyakorlócsapatban töltötte.

Nate Stanley (QB): Az idei draft 7. körében választottunk ki, nagyobb eséllyel pályázik a gyakorlócsapatra, mint Browning.

Blake Brandel (OT): Az idei draft 203. helyén (6. kör) lett kiválasztva, jó eséllyel a gyakorlócsapatban fog kikötni.

Aviante Collins (OL): 2017-ben draftolatlanként került Minnesotába. A 2018-as szezont kihagyta könyöksérülés miatt, két szezon alatt 5 mérkőzésen játszott.

Kyle Hinton (OG): Stanleyhez hasonlóan Hilton is az idei draft 7. körében lett kiválasztva, valószínűleg a gyakorlócsapatban fogja tölteni a szezont.

Brett Jones (C): 2018-ban érkezett a Giantstől egy hetedik körös pickért cserébe. Nem váltotta meg a világot, két szezon alatt 16 mérkőzésen játszott, és csupán háromszor volt kezdő.

Jake Bargas (FB/TE): A draft után tight endként érkezett, az edzőtáborban viszont fullbacknek használták. Jó eséllyel Bargasnak is csak gyakorlócsapat marad.

Brandon Dillon (TE): 2019-ben draftolatlanként érkezett, de nem élte meg a keretszűkítést. A tavalyi szezont a gyakorlócsapatban töltötte, valószínűleg idén is ez a sors vár rá.

Alexander Hollins (WR): Tavaly draftolatlankét került Minnesotába, ám az 53-as keretet nem tudta elkapni. Visszatért a gyakorlócsapatban, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen felkerült az aktív keretbe és 4 mérkőzésen is játszott.

Blake Lynch (LB): Az elkapóból lett satefy, majd stafeyből lett linebacker draftolatlankét került a csapathoz és a gyakorlócsapat hasznos tagja lehet.

Mark Fields II (CB): Fields tavaly érkezett a csapathoz a Chiefsből egy jövő évi 7. körös pickért és csupán egy mérkőzésen játszott. Idén rengeteg fiatal CB érkezett, így jó eséllyel a gyakorlócsapatban fogja tölteni a szezont.

Nate Medors (CB): Tavaly draftolatlanként érkezett, de a keretszűkítést nem élte túl. Visszatért a gyakorlócsapatba, majd a tavaly szeptemberi Packers elleni mérkőzésen szerephez is jutott. Idén is ez a forgatókönyv tűnik a legvalószínűbbnek, bár a Packers elleni mérkőzésen való szereplésében nem vagyunk biztosak.

Josh Metellus (S): Talán Metellus kivágása a legmeglepőbb, na nem azért mert az idei draft 6. körének 205. pickjével lett kiválasztva, hanem azért, mert elküldésével az 53-as keretben csupán két safety maradt (Smith és Harris). Minden bizonnyal a gyakorlócsapatban fog kikötni és ha valamelyik safetyvel bármi történne, egyből aktiválni fogják.

  • A szombaton kivágott Myles Dorn-t is visszaigazolta a csapat, de az újonc safety egy sérülés miatt IR-en kezdi a szezont.

fotó: foxsports.com

One thought on “Tizenhárom játékos került a gyakorlócsapatba

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.