Cameron Dantzler megsérült, nem játszik a Colts ellen

Sérülés miatt az amúgy sem veretes CB sorunk ismét gyengült, Cameron Dantzler nem tudja vállalni a játékot a Colts elleni meccsen.

Kapjuk az áldást megállíthatatlanul, most az amúgy is komoly erősítésre szoruló CB sorunk gyengül még jobban, hiszen bordasérülés miatt az újonc Cameron Dantzler nem fog tudni játszani a vasárnapi Colts elleni mérkőzésen.

Haladunk a 0-2-es mérleg felé, de bár ne lenne így. Alig egy napja, hogy kiderült Pat Elflein IR listára kerül és legalább három meccsen nem lesz bevethető, ma megkaptuk, hogy Dantzler, aki a Packers ellen a legtöbbet a pályán volt nem fog tudni játszani.

Az újonc CB élete első meccsén pont a legnagyobb csoportrivális ellen kellett, hogy helytálljon. A CB-ink közül ő volt az, aki a legtöbb időt a pályán töltötte, szám szerint 64 snapnél volt fent. Most azonban az említett bordasérülés miatt nem fog játszani. A hírek szerint Jeff Gladney szerepel majd a helyén, aki viszont mindössze 9 play erejéig volt a pályán az első héten.

Nem lesz létszámhiány, ugyanis ma a tartalékok közül Josh Metellus-t szerződtette a csapat, akiről annyit kell tudni, hogy bár safety, de könnyen elképzelhető, hogy látjuk őt a CB poszton valamennyit.

fotó: theathletic.co.uk

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.