2020 NFL Tippjáték – 2. heti eredmények

A 2. héten szinte minden favorit nyerni tudott, ennek köszönhetően pedig átlagban majdnem 12 helyes tipp érkezett. Íme a 2. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 2. fordulót holtversenyben, 15-1-es mérleggel Buff0n és Bősz Ferenc nyerték. A harmadik helyen hárman is 14-2-es mérleggel zártak: Kókai Kálmán, skarface és Kakoka.

Két forduló után 26-6-os mérleggel Buff0n vezeti a tippjátékot. A második helyen Kókai Kálmán és Fehér Marcell 25-7-es mérleggel állnak.

A második fordulóra összesen 31 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig a Kansas City Chiefs lett (31/31). A legkevesebben – csupán hárman – pedig pont az Indianapolis Colts győzelmét várták.

Két forduló után 12 olyan csapat van, amelyikre csak helyes tipp érkezett, ezek közül is a Kansas City Chiefs-ben bíztak a legtöbben (59 tipp). A legkevesebb tippet – csak egyet – a Houston Texans kapta, a legtöbb rossz tipp pedig pont a Minnesota Vikings-re érkezett (51 rossz tipp).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet tippelni a 3. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.