2020 NFL Tippjáték – 3. heti eredmények

A 3. héten több favorit is hazai pályán bukott, az átlagos helyes tippek száma pedig 8.2 volt. Íme a 3. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 3. fordulót holtversenyben, 10-5-ös mérleggel Molnár Balázs és Sulykos János nyerték. A harmadik helyen 10-6-os mérleggel KmetyG52 és Csaba Jassa zártak.

Három forduló után 35-13-as mérleggel Buff0n vezeti a tippjátékot. A második helyen öten is 33-15-ös mérleggel állnak: Molnár Balázs, Csákvári László, skarface, Fehér Marcell és Kókai Kálmán.

A harmadik fordulóra összesen 29 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Indianapolis Colts és a Tampa Bay Buccaneers lettek (29/29). A legkevesebben – csupán hárman – pedig a Miami Dolphins győzelmét várták.

Két forduló után 7 olyan csapat van, amelyikre csak helyes tipp érkezett, ezek közül a Kansas City Chiefs-re, a Pittsburgh Steelers-re és a Seattle Seahawks-ra 72 helyes tipp érkezett. A legkevesebb tippet – csak kettőt és mindkettő helytelen volt – a New York Jets kapta, a legtöbb rossz tipp pedig pont a Minnesota Vikings-re érkezett (63 rossz tipp).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a 4. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.