2020 NFL Tippjáték – 4. heti eredmények

Nézők nélkül a hazai pálya előnye szinte nem is létezik, a 4. héten kilenc csapat tudott idegenben nyerni. Az átlagos helyes tippek száma 10.1 volt. Íme a 4. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

A 4. fordulót 13-2-es mérleggel Molnár Balázs nyerte. A második helyen 12-3-as mérleggel holtversenyben skarface és Klobusinszky Ádám végeztek.

Négy forduló után 46-17-es mérleggel Molnár Balázs vette át a vezetést. A második helyen 45-18-as mérleggel skarface található, akit 44-19-es mérleggel Buff0n és Kókai Kálmán követnek.

A harmadik fordulóra összesen 28 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Baltimore Ravens és a Seattle Seahawks voltak (28/28). A legkevesebben – csupán hárman – pedig a Cleveland Browns győzelmét várták.

Két forduló után 6 olyan csapat van, amelyikre csak helyes tipp érkezett, ezek közül a Seattle Seahawks-ra 100 helyes tippet, a Kansas City Chiefs-re 97 helyes tippet, a Buffalo Bills-re pedig 83 helyes tippet küldtetek. Négy csapatra csak helytelen tipp érkezett, a legtöbben az Atlanta Falcons-al fürödtek be (41 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Seattle Seahwks-ra jött (100 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (63 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a San Francisco 49ers volt (104 tipp, 54 helyes, 50 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 6 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni az 5. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.