2020 NFL Tippjáték – 5. heti eredmények

Az 5. fordulóban is több favorit bukott, illetve volt három ki-ki meccs, ezért az átlagos helyes tippek száma csupán 8.3 volt. Íme az 5. hét eredményei.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a második helyezett egy 8.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 6.000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyát kap.

Az 5. fordulót hatan is 10-4-es mérleggel zárták: Molnár Balázs, Fehér Marcell, KmetyG52, Sulykos János, Bősz Ferenc és az újonc Krnács György.

Öt forduló után 56-21-es mérleggel Molnár Balázs vezeti a tippversenyt. A második helyen 54-23-as mérleggel skarface található, akit 53-24-es mérleggel Fehér Marcell, Kókai Kálmán és Buff0n követnek.

Az ötödik fordulóra összesen 29 tippsor érkezett, a legtöbbek által eltalált győztes pedig az Baltimore Ravens volt (29/29). A legkevesebben – csupán két-két tippelő – pedig a Chicago Bears és a Las Vegas Raiders győzelmét várták.

Öt forduló után 4 olyan csapat maradt, amelyikre csak helyes tipp érkezett, közülük pedig a Seattle Seahawks-ra 119 helyes tippet küldtetek. Három csapatra csak helytelen tipp érkezett, a legtöbben az Atlanta Falcons-al jártatok rosszul (56 helytelen tipp). A legtöbb helyes tipp a Seattle Seahwks-ra jött (119 tipp), a legtöbb helytelen tipp pedig a Minnesota Vikings-re (73 tipp).

Az eddig legtöbbször tippelt csapat a Baltimore Ravens volt (129 tipp, 113 helyes, 16 helytelen), a legkevesebb tippet pedig a New York Jets csapata kapta (csupán 7 tipp, mind helytelen).

Kövessétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan lehet majd tippelni a 6. fordulóra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.