Kirk Cousins főműsoridős játékos?

Kirk Cousins egy főműsoridős játékos? A vélemények igen eltérők ezzel kapcsolatban és ezt a „vitát” a vasárnap esti meccs sem billentette el semelyik irányba sem, csak behúzhattunk egy újabb vereséget a neve mellé.

A Vikings 1-4-es mérleggel jelenleg a csoport utolsó helyén áll, annak ellenére, hogy egy nagy pénzért szerződtetett irányító vezeti őket. Most tekintsünk el a többi meccstől és koncentráljunk azokra, amikor Cousins-nak a nagyvilág előtt, azaz főműsoridőben kell megmutatni, hogy képes vezetni a csapatot.

Kirk teljesítménye igen vegyes amikor főműsoridőben kell játszania, már korábban a Washington-ban és most a Minnesota-ban is ez volt az igaz.

Győztes csapatokkal szemben 7 győzelem mellett 32 vereséget tud felmutatni az irányító pályafutása során, beleértve azt az időszakot, amióta 2018 óta a Vikings csapatát erősíti, ahol ez a mutató 3-8.

Csapatunkkal Kirk már lejátszott pár meccset és eddig épphogy pozitív a mérlege. 19 győzelem, 15 vereség és 1 döntetlen szerepel a neve mellett, annó a vezetőség emiatt adott neki 84 millió dollárt, majd fejelte meg idén márciusban egy újabb kétéves szerződéshosszabbítással. Viszont a katasztrofális szezonrajt (1-4) igencsak megkérdőjelezi ezt a döntést.

Sunday Night Football meccsen 7 alkalommal volt irányító, ebből 3 meccsen a még a Washington-ban (2-1), négy meccsen (2-2) pedig nálunk. A hétfői meccseken már sokkal rosszabb a statisztikája, ugyanis eddig mind a 9 mérkőzését elvesztette, ebből hármat velünk. Legutóbb egyébként a csoportrivális Packers-től kapott ki MNF meccsen még tavaly. Viszont idén (is) lehetőséget kap a javításra, hogy megszerezze első sikerét, de ehhez a Bears csapatát kell legyőznie alig egy hónap múlva, ami nem lesz egyszerű, annak ellenére, hogy az utóbbi időben inkább nekünk állt a zászló ebben a párosításban.

Csütörtök esténként is rendeznek főműsoridős meccseket, de ezek sem mondható Kirk kedvenceinek. Eddig 6 meccsen szerepelt ilyen találkozókon, a Redskins-nél 1-3, míg a Vikings 1-1 arányban hozta le a meccseket. Legközelebb a 16. játékhéten a Saints ellen javíthatja a mutatóját.

Volt még egy olyan meccse is, amikor még Redskins játékosként szombat este kellett pályára lépnie és éppen ez volt az a találkozó, ami az első főműsoridős győzelmét hozta, miután a Cowboys-t verték.

Cousins főműsoridős mérkőzései számokban

A playoffban velünk 1 győzelem (vs Saints) mellett 1 veresége (vs 49ers) van, és van egy további veresége még a Redskins csapatával, mikor Robert Griffin III-helyett kellett beugrania, miután ő brutális sérülést szenvedett. Átlagosan 193,5 yardot és 3 TD passzolt egy meccsen, valamint 1 eladott labdája volt ezeken a találkozókon.

Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy valamiért nem megy annak a csapatnak aminél éppen játszik, mikor mindenki csak őket nézi. A rájátszást nem ideszámítva, összesen 23 mérkőzésen szerepelt főműsoridőben, de mindössze 7 győzelmet tudott ezalatt összehozni aktuális csapatával, ami mellé a 16 vereség az nagyon sok.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.